fbpx

LABEL51 Hanglamp Industry – Metaal – diversen kleuren

89,00 incl btw

Hanglamp Industry van LABEL51, uitgevoerd in de kleur zwart is een robuuste lamp voorzien van een prachtige glasplaat die Industry een extra luxe uitstraling geeft en zorgt dat het licht een mooie spreiding heeft waardoor extra sfeer gecreëerd wordt.

Clear

Hanglamp Industry van LABEL51, uitgevoerd in 2 kleuren is een robuuste lamp voorzien van een prachtige glasplaat die Industry een extra luxe uitstraling geeft en zorgt dat het licht een mooie spreiding heeft waardoor extra sfeer gecreëerd wordt.

Hanglamp Industry bestaat uit een grote rondvormige kap die licht spits toeloopt. De kap is gemaakt van fijn afgewerkt metaal en uitgevoerd in de kleur burned steel. Hanglamp Industry is in het bezit van zeer fraaie details. Industry heeft een luxe glasplaat, voorzien van robuuste bouten. Deze glasplaat zorgt voor een luxe uitstraling en een mooie lichtspreiding wat zorgt voor extra sfeer.

Deze stoere hanglamp komt helemaal tot zijn recht in een industrieel en modern interieur. Plaats Industry in enkelvoud of meervoud boven een salon- of eetkamertafel en je bent verkocht!

• Hanglamp Industry heeft een ontzettend mooie lichtspreiding
• Hanglamp Industry is een trendy, industriële musthave
• Hanglamp Industry is er in verschillende kleuren

Afmetingen 45 × 45 × 36 cm
Naam
E-mail
Telefoon
Enquiry
Back to Top
Product has been added to your cart
Call Now Button